Filmcentralen til børnehavebørn

Nu er Filmcentralen også for børnehaver i form af en ny app “Filmcentralen/For de yngste”, der henvender sig børn i 3-6 års alderen. Den er udviklet til iPad, og er gratis for daginstitutioner med uni-login.

I forbindelse med lanceringen skriver Filminstituttet “Børn skal opleve, forstå og skabe levende billeder. Det er kodeordene for Det Danske Filminstitut, der snart lancerer den gratis app ’Filmcentralen/For de yngste’. Den rummer 300 kortfilm og mange sjove og lærerige aktiviteter, der tager udgangspunkt i film.

Målet er at gøre børn til aktive mediebrugere og medskabere og styrke fundamentet for deres kulturelle og digitale dannelse. Målgruppen er børn på 3-6 år i dagtilbud.”

Se trailer

Print Friendly, PDF & Email
Etiket: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*