Spillefilm på MitCFU

Udvalget af spillefilm til streaming på Center for Undervisningsmidler/MitCFU er i hastig stigning. Der er både nogle af de danske og udenlandske spillefilm, som bruges i undervisningen nu, men mange andre som også kunne bruges. Spillefilm på DVD er udgået på Center for undervisningsmidler, og det vil køb af TV-udsendelser på DVD også gøre i løbet af foråret, derfor skal alle film og tv-udsendelser streames fremover.

En af fordelene ved streaming er, at alle film nu kan bookes til elever, enten enkeltvis eller til en hel klasse. Tv-udsendelser kan bookes for en periode på 14 dage og spillefilm på 3 dage.

Center for Undervisningsmidler forhandler hele tiden med rettighedshaverne om nye spillefilm til streaming via MitCFU, så udbudet vokser. Hvis der er film, som ikke findes i MitCFU og bruges meget i undervisningen, vil de gerne prøve at forhandle med rettighedshaverne, om det kan lade sig gøre. Det kommer meget an på udbyderne, så det er langt fra sikkert, men ret henvendelse til os på biblioteket, så går vi videre med det.

Vejledning til søgning, streaming og bookning til elever finder du hos wikiMitCFU. Du kan også altid få hjælp af bibliotekarerne.

Du skal bruge browserne Google Chrome, Firefox, Mozilla eller tilsvarende til at streame fra CFU, men Internet Explorer duer ikke mere.

Lige nu ligger der ca. 435 spillefilm til streaming på MitCFU. Du kan se udvalget ved at vælge Film i dropdownmenuen.

Her er et par eksempler på nogle af de spillefilm, som ligger på MitCFU:

• Almanya – velkommen til tyskland
  • Black Swan